Spor Etkinlikleri 2017

2017 YILI ÜNİVERSİTE LİGİNDE (ÜNİ LİG) ŞAMPİYONLAR YİNE TIP FAKÜLTESİNDEN

Çukurova Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Üniversite Ligi etkinliğinde öğrenci voleybol takımımız 2.lik kupasını müzemize kazandırmanın mutluluğunu yaşadı. Öğrencilerde geçen senenin şampiyonu futbol takımımız ise sakatlıklardan kurtulamamanın vermiş olduğu sıkıntılar sonrasında ligi 4. olarak bitirebildi. Personel takımlarımız ise katıldığı her branşda şampiyonluklarını pekiştirdiler. Tıp Fakültesi ile Balcalı Hastanesi akademik ve idari personellerinden oluşan basketbol takımımız bu sene de şampiyonluğu kimseye kaptırmayarak, arka arkaya 4. şampiyonluğu elde etmiştir. Basketbol takımımızın yaşattığı mutluluğu personel voleybol takımımız da liglerin kurulduğu yıldan bu yana tüm zamanların şampiyonluğunu kazanmaya devam etmektedir. Tıp Fakültesi ile Balcalı Hastanesinden oluşan personel futbol takımımız ise geçen sene final oynayarak kaybettiği şampiyonluğa bu sene kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.