Alan Dışı Seçmeli Ders Duyurusu

FAKÜLTEMİZ 1., 2., 3., 4., ve 5. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS DUYURUSU

Alan Dışı Seçmeli Derslerin (ADS) yarıyıl sonu sınavları, 19 Ocak 2022 ve 21 Ocak 2022 tarihlerinde ilgili derslerin verildiği gün ve saatte, bütünleme sınavları ise 2 Şubat 2022 ve 4 Şubat 2022 tarihlerinde ilgili derslerin verildiği gün ve saatte yüz yüze olarak yapılacaktır.

2019 ve öncesi girişli öğrencilerimiz 1.  ve 2. Sınıfta  1 Dönem almaları gereken seçmeli dersleri  3.Sınıfın sonuna kadar başarılı olmak durumundadırlar. Başarısız oldukları takdirde 4. Sınıfa geçemeyeceklerdir.

2018 ve daha eski girişli öğrencilerimiz 1.  ve 2. Sınıfta  1 Dönem almaları gereken  seçmeli dersleri  5.Sınıfın sonuna kadar başarılı olmak durumundadırlar. Başarısız oldukları takdirde  6. Sınıfa geçemeyeceklerdir.

Bu nedenle Alan Dışı Seçmeli Ders Final Sınavına giremeyen öğrencilerin mutlaka Bütünleme sınavlarına girmeleri gerekmektedir.

*Güz Dönemi Alan Dışı Seçmeli dersten başarısız olan öğrencilerin  Bahar Dönemi seçmeli dersi 14-18 Şubat 2022 tarihleri arasında seçmesi gerekmektedir.

İlgili öğrencilere önemle duyurulur.

Ç.Ü. TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI