2., 3., 4. ve 5. Sınıf Öğrencilerine Duyuru

2021-2022 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI TIP FAKÜLTESİ 2.,3.,4.  ve 5.sınıf öğrencilerimize duyuru;

Fakültemizde Tıp dersleri yanında Ortak Zorunlu Dersler ve Seçmeli Derslerde verilmektedir.

2019 ve öncesi girişli ÖĞRENCİLERİMİZ ORTAK ZORUNLU VE SEÇMELİ DERSLERDEN 3.SINIFIN SONUNA  KADAR BAŞARILI OLMAK DURUMUNDADIRLAR. BAŞARISIZ OLDUKLARI TAKDİRDE 4. SINIFA GEÇEMEZLER.

2018 ve daha eski girişli ÖĞRENCİLERİMİZ ORTAK ZORUNLU VE SEÇMELİ DERSLERDEN 5.SINIFIN SONUNA KADAR BAŞARILI OLMAK DURUMUNDADIRLAR. BAŞARISIZ OLDUKLARI TAKDİRDE 6. SINIFA GEÇEMEZLER.

1.ORTAK ZORUNLU DERSLERİMİZ; ATATÜRK İLKELERİ İNKILAP TARİHİ, TÜRK DİLİ VE İNGİLİZCE DİR.

*Bu dersler 1. Sınıfta ve tüm yıl alınmak zorundadır. 2 vize, 1 final ve gerekirse 1 bütünleme vardır. Başarı notu 60 ve üzeridir.

**Yatay geçiş yapan her sınıftaki öğrencilerimiz eğer geldikleri üniversitede ortak zorunlu ve seçmeli dersleri almışlarsa dilekçe ve transkriptle öğrenci işlerine başvurup ilgili derslerden muaf olmak istediklerini beyan edebilirler.

Ortak zorunlu dersler online yapılacaktır.

2. SEÇMELİ DERSLERİMİZ (ADSD: Alan DIŞI SEÇMELİ DERSLER) (MÜZİK, RESİM, YÜZME, HALK OYUNLARI, GASTRONOMİ , ASTRONOMİ  vb. GİBİ İSTEĞİNİZE GÖRE SEÇECEĞİNİZ ÇEŞİTLİ DERSLERDİR.

Seçmeli derslerimiz;  1.sınıfta 1 dönem

2.sınıfta 1 dönem alınmak zorundadır.

Kullanıcı Adı kısmına : Öğrencinin Okul Numarası

Şifre Kısmına: Oluşturduğunuz Şifrenizi

Seçmeli Dersler Seçimi yaparken ders programında belirtilen gün ve saatlerde yer alan tarihlere dikkat etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde seçimleriniz iptal edilecektir.

(Dersleri Güz veya Bahar yarıyılında seçebilirsiniz )

*Her yıl sadece 1 defa seçim yapılabileceğinden ilgili dönemde geçemeyen öğrencilerimiz bir sonraki yıl almak zorunda kalacaktır.

SEÇMELİ DERSLERE KAYIT DUYURUSUNU ÜNİVERSİTEMİZ WEB SAYFASINDAN

MUTLAKA TAKİP ETMENİZ GEREKMEKTEDİR.

DUYURULARIMIZI (AKADEMİK TAKVİM; SINAV TARİHLERİ v.b) TIP FAKÜLTESİ WEB SAYFASINDAN  BULABİLİRSİNİZ.  LÜTFEN SÜREKLİ TAKİP EDİNİZ.