6. Sınıf Öğrencilerimize Duyuru

Covid-19 salgını süresinde fakültemizde alışageldiğimiz eğitim sistemimizin dışında bir dizi düzenlemeye gitmek durumunda kaldığımızdan 6. sınıf öğrencilerimizin sahip olması gereken bilgi ve becerilerde bazı eksikler olabileceğini düşünüyoruz. Buradan hareketle bir seviye tespit sınavı yapacağız. Katılımın gönüllü olacağı, teorik ve pratik olmak üzere iki bölümden oluşan bu sınavın amacı bu süreçte ortaya çıkmış olan bilgi ve beceri eksiklerinizi tespit etmek ve bu eksikleri telafi etmek için gerekli tedbirleri almaktır.

Bu doğrultuda 3 Eylül 2021 Cuma günü yapılacak olan Seviye Tespit Sınavı’na katılmak isteyen öğrencilerimizin isimlerini 27 Ağustos 2021 Cuma gününe kadar öğrenci işlerine dilekçeyle başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlgili öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ç.Ü.Tıp Fak. Dekanlığı