4. Sınıf Öğrencilerine Staj Telafisi Duyurusu

Sevgili 4. Sınıf öğrencileri

Pandemi koşulları nedeni ile 8 Mart 2021 tarihinden önce ve yeniden kapanmanın olduğu 30 Nisan-18 Mayıs 2021 tarihleri arasında sadece çevrimiçi olan staj eğitimlerinde maalesef yüz yüze uygulamalı eğitim yapılamamıştır.

Bu tarihler arasında staj yaptığınız bölümlerle ilgili uygulamalı eğitim telafi takvimi hazırlamakta ve bunu 25 Haziran 2021 tarihine kadar süregelen diğer stajların içine yerleştirmeyi planlamaktayız.

Staj sonu sınavları yapılmış olan Dahiliye dışındaki diğer tüm bölümler için uygulamalı eğitim telafisi gönüllülük esasına dayalı olacaktır. Bu programı yapabilmek için kaç kişinin hangi bölümlere telafiye gitmek istediğini bilmek zorunda olduğumuzdan listenin 6 Mayıs 2021 tarihi saat 18.00’e kadar kesinleşmesi gerekmektedir.

Telafiye gelmek isteyen öğrencilerin hangi stajlar için olduğunu da belirterek (tipogrenciisleri@cu.edu.tr) adresine mail atması veya 4.sınıf temsilcisine bildirmesi gerekmektedir.

İlgili öğrencilere önemle duyurulur.

Ç.Ü. TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI