Öğrencilerimize Duyuru

Sevgili Öğrencilerimiz,

Ülkemizin en köklü Tıp Fakültelerinden biri olan Fakültemiz yönetiminde görev almaktan büyük onur ve gurur duymaktayım. Görevi devir aldığımız Dekanımız Prof. Dr. Serdar Özbarlas, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Tunay Sarpel ve Prof. Dr.Ufuk Ö. Mete hocalarımıza özverili çalışmaları ve emekleri için en içten teşekkürlerimi sunarım.

Dünyada ve ülkemizde yaşanmakta olan Covid 19 pandemisi nedeniyle sizlerle fiziksel olarak birlikte olamamaktan büyük üzüntü duymaktayız. Yüz yüze eğitime başlayacağımız günleri özlemle bekliyoruz. Sizin eğitiminizin aksamaması için bütün öğretim üyelerimizin yoğun emek ve çaba harcadığını bilmenizi isteriz.

Aşı çalışmalarının başlamış olması umut vericidir. Dönem 4-5-6 aşı programına dahil edildi ve geçtiğimiz haftalarda 1. doz aşılarını oldular. Dönem 6 hastanemizde aktif olarak çalışmaya devam ediyor. Dönem 4 ve 5 için Şubat ayı içinde yüz yüze staj programlarının başlaması için yoğun çalışmalarımız sürmektedir ve en kısa sürede sizlere bilgilendirme yapılacaktır.

Uzaktan eğitim sürecinde derslerinizde aksaklık olması durumunda dönem temsilcisi arkadaşınız aracılığı ile bize ulaşmanızı bekliyorum. Sizler bu dönemde hem derslerinizi takip etmeye, hem de kendinizin ve ailenizin sağlığını korumaya özen göstermelisiniz.

Sevgilerimle

Prof. Dr. Derya Gümürdülü