Duyurular

...

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Öğrencilerimizin Dikkatine

Sevgili öğrencilerimiz,

Derslerimizi bir süre daha çevrimiçi olarak sürdürme zorunluluğu üzerine 2020-2021 eğitim-öğretim yılında ders programlarımız yeniden yapılandırılmıştır. Çevrimiçi dersler “Microsoft Teams” üzerinden yapılacaktır.

İlk 3 sınıfta her sınıf için 4’er ders kurulu oluşturulmuştur. İlk yarıyılda 17 hafta eğitim süresi, 2 hafta ara tatili, takiben ikinci yarıyılda da 17 haftalık eğitim süresi planlanmıştır. İlk yarıyılda teorik ve pratik tüm dersler çevrimiçi yapılacaktır. Sınavlar ise her ders kurulunun sonunda çevrimiçi yapılacaktır. Koşulların değişmesi durumunda 2 haftalık ara tatil sonrasında yüz yüze eğitime başlama planı yapılmıştır. Her koşul göz önünde bulundurularak 2. yarıyılda ders programı da gerektiğinde çevrimiçi yapılabilir biçimde takvime yerleştirilmiştir. Pandemi koşullarına göre, ikinci dönemde kalan 17 haftalık 2 ders kurulu ile ders kurulları sınavları, final ve bütünleme sınavlarının yüz yüze yapılması planlanmıştır.

Klinik dönemlerde ilk 12 hafta boyunca tüm teorik dersler çevrimiçi yapılacaktır. 2 haftalık ara tatilinden sonra 24 haftalık uygulama dersleri yapılacaktır. İlk yarıyılda yapılan teorik derslerin sınavlarının çevrimiçi, ikinci yarıyılda uygulama derslerinin sınavlarının ise koşullara göre yüz yüze yapılması planlanmıştır.

Ders ve sınav takvimi için dekanlık tarafından yapılacak duyuruları dikkatle takip etmeniz önerilir.