6.SINIF MEZUNİYET DUYURUSU

FAKÜLTEMİZDEN 2018-2019 EĞİTİM YILI SONUNDA MEZUN OLACAK

6. SINIF ÖĞRENCİLERİNE DUYURU

Fakültemizden mezun olacak öğrencilerin, 3359 sayılı Sağlık Hizmetleri Kanunu’na 05/07/2005 tarihli ve 25866 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 5371 sayılı Kanunla eklenen hükümlere göre yurt içinde öğrenimlerini bitirerek Tıp Doktorluğu unvanı kazanacak olanlar, mezuniyet işlemlerini tamamlamak üzere mezuniyet tarihinden itibaren onbeş gün içerisinde Öğrenci İşlerine başvuruda bulunmaları ve ilişiklerini kesmeleri gerekmektedir.

2018-2019 Eğitim –Öğretim yılı sonunda mezun olacak öğrencilerin mezuniyet işlemleri için gerekli olan belgeler aşağıda belirtilmiş olup, istenen belgelerin en 14 Haziran 2019 tarihine kadar Öğrenci İşleri Danışma Bölümüne teslim edilmesi konusunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Prof.Dr.Ufuk Özgü METE

Dekan a.

Dekan Yardımcısı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DANIŞMA BÖLÜMÜNE 14 HAZİRAN 2019 TARİHİNE KADAR TESLİM EDİLECEK EVRAKLAR

1-      6 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF

2-      2 ADET NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ

3-      2 ADET BEYANNAME (Öğrenci İşleri Biriminden alınacak)

4-      1 ADET TEBLİGAT ADRES FORMU (Öğrenci İşleri Biriminden alınacak)

ÖĞRENCİNİN İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

5-      İLİŞİK KESME BELGESİ (Öğrenci İşleri Biriminden alınacak)

6-      ÖĞRENCİ KİMLİK KARTLARI, MANYETİK KART TESLİMİ

7-      BİNİŞ VE KEP TESLİMİ

8-      ERASMUS’a GİDEN ÖĞRENCİLERİN DIŞ İLİŞKİLER İLİŞİK KESME BELGESİ

BİLGİ:

TIP DOKTORLUĞU DİPLOMANIZI, MEZUNİYET TARİHİNDEN 30 GÜN SONRA GEÇİCİ MEZUNİYET BELGENİZİN ASLI İLE BİZZAT KENDİNİZ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİNE BAŞVURMAK SURETİYLE VEYA NOTER TASDİKLİ VEKALETNAMENİN ASLI İLE DİPLOMAYI TESLİM ALACAK KİŞİNİN KİMLİĞİ İLE BAŞVURMASI SONUCUNDA TESLİM ALABİLİRSİNİZ.

TIP DOKTORU DİPLOMANIZI VEYA GEÇİCİ MEZUNİYET BELGENİZİN FAKS, TELEFON VEYA DİLEKÇE İLE TEMİN ETME TALEBİNİZ İÇİN İŞLEM YAPILAMAMAKTADIR, BİLGİLERİNİZE.

BAŞARILAR DİLERİZ.