Duyurular

...

2019-2020 Alan Dışı Seçmeli Ders Güz Yarıyılı Duyurusu 3-4-5-6.Sınıf

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

3.SINIF, 4. SINIF, 5.SINIF ve 6.SINIF ÖĞRENCİLERİNE

ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS DUYURUSU

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Fakültemiz 3.Sınıf, 4.Sınıf, 5.Sınıf ve 6.Sınıf öğrencilerinden daha önceki eğitim dönemlerinde Alan Dışı Seçmeli Dersten (ADSD)  başarısız veya devamsız olan öğrencilerin Güz yarıyılı  ders seçimini 09 EYLÜL 2019 tarihinde Saat 13.00’den itibaren 13 EYLÜL 2019 tarihinde Saat 23.59’a kadar yapmaları gerekmektedir.

Ders seçim ekranına yönlendirilmemiş öğrencilerin herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

3.Sınıf, 4.Sınıf, 5.Sınıf ve 6.Sınıf Öğrencileri ADSD seçimlerini ;

Üniversitemizin http://www.cu.edu.tr internet adresinden  “Servisler”  başlığı  altında Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi olarak tanımlanan alanı tıklayarak https://login.cu.edu.tr giriş alanına,

-         Kullanıcı Adı kısmına ; okul numarasını

-         Şifre kısmına ; T.C. kimlik numarasını yazarak belirtilen gün ve saatte giriş yapabileceklerdir.

İlgili öğrenciler seçimlerini Cuma günü 17.00 – 19.00 saatlerinde veya Cumartesi günü yer alan derslerden tercih yapmaları gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatler dışında seçim yapan öğrencilerin seçimleri iptal edilecek olup, şartlara uyulması önemle rica olunur

Belirtilen sınıflarda tekrara kalan ve “Alan Dışı Seçmeli Dersten” devamsız/başarısız olan öğrenciler eğitim yılı itibariyle sadece bir kez (Güz veya Bahar yarıyılında) seçim yapabilecektir. Güz yarıyılında ders seçimi yapmayan/yapamayan öğrenciler Bahar yarıyılında seçim yapabilecektir.

Önemli Not: Bu derse devam zorunluluğu bulunmakta olup, Ders seçimini dikkatlice yapınız, seçim yapıldıktan sonra kesinlikle ders değiştirme hakkınız olmayacaktır.

Ç.Ü. Tıp Fakültesi Dekanlığı

06.09.2019